Elvégzett tanfolyamok

WEBOLDAL TERVEZÉS, ARCULATTERVEZÉS, WOOCOMMERCE, DIVI

NAGY ATTILA / WPKURZUS.HU

WEBDESIGN, FIGMA

PIXELGYÁR OWT

ONLINE MARKETING MANAGER

THE BRIGHT ACADEMY

ONLINE VÁLLALKOZÁS INDÍTÁSA
(piackutatástól az online terjeszkedésig) 

SZILÁGYI BALÁZS / HONLAPRAFEL.HU

SEO TANFOLYAM

CODEBERRY PROGRAMOZÓISKOLA

PPC Marketing

THE BRIGHT ACADEMY

Digitális grafika és logótervezés
(PHOTOSHOP, ILLUSTRATOR)

CZIRÁKI BARBARA / DESIGN AKADÉMIA

WEBFEJLESZTÉS, JOOMLA

BARANYA OKTATÓKÖZPONT

Social Media Marketing

THE BRIGHT ACADEMY

Szolgáltatásainkról részletesen…

(Az egyes sorokra kattintva olvashatóak a szolgáltatáshoz tartozó részletek.)

Speciális asszisztensi feladatok, ügyfélszolgálat

Rendelkezésre állunk a mindennapi adminisztrációs feladatok ellátásában, személyi asszisztensi, szervezési feladatokban, vállaljuk árajánlatok, szerződések készítését és elsősorban e-mail-es/online ügyfélszolgálatot, külön igény esetén telefonos ügyfélszolgálat biztosítása is lehetséges (azt azonban fix idősávban és maximum napi 4 órában tudjuk vállalni).

Asszisztencia akár speciális területen is:
– jogi asszisztencia (1 év tapasztalat), szerződések előkészítése stb.
– könyvelői asszisztencia (3 év tapasztalat), ÁNYK, RLB ismerete
– online kereskedelem / webshop (10 év tapasztalat).

Ár: 3400-4000 Ft/óra, havi óraszámtól függően! Hosszútávú megbízás esetén egyedi megegyezés is lehetséges!
Amennyiben nem csak alkalmi feladatról van szó, minden esetben kötünk megbízási szerződést!

Termékfelvitel, webáruház adminisztráció

Egyedi adminisztrációs felületek és egyéb tartalomkezelő rendszerek ismerete:
– WordPress (WooCommerce), Joomla!,
– ShopRenter Webáruház kliens
– UnasShop
– InCash Professional számlázó + készletkezelő szoftver webshop kliens
Közel 10 éves tapasztalattal vállaljuk a fentiek kezelését, rendszeres termékfelvitelt vagy a meglévő termékek leírásának egységesítését, bővítését, termékképek cseréjét stb.

A precíz termékfeltöltés nem olyan egyszerű munka, mint amilyennek elsőre tűnik, akár a webáruházban látott összképet is ronthatjuk, ha nem kellően igényesen, egységesen jelennek meg a terméknevek, képek, leírások.
Több 100, vagy akár több 1000 terméket egyesével feltölteni, elnevezni, kategorizálni, leírással ellátni időigényes és monoton feladat.
Szervezd ki! Megoldjuk helyetted!


Ár: 150 Ft/db-tól, vagy fix egyszeri összegért. Akár hétvégi munkavégzéssel is! Amennyiben a termékleírások, képek nincsenek biztosítva, vagy a termékleírás nem áll rendelkezésre magyar nyelven, az 1 db termékre vonatkozó ár magasabb lehet!

Amennyiben óradíjban kéred meghatározni, 2700 Ft/órától indul a díjazás.

Weboldal, webshop készítése, karbantartása

Bemutatkozó weboldalak, kisebb webshop-ok készítését vállaljuk, igény esetén segítünk a későbbi frissítésekben (pl. bővítmények) és akár a tartalom karbantartásában is (ez különálló szolgáltatás). Nem csak kiválasztunk egy kész sablont, az alapokról építjük fel a kinézetet az elképzelésnek megfelelően.

Teljesen egyedi fejlesztés azonban nálunk nem elérhető, WordPress és WooCommerce szerepel a szolgáltatásaink között (a mi weboldalunk is így készült) – a kedvező árat is ezért tudjuk biztosítani.

Mi a WordPress? „Napjainkban a legkedveltebb weboldal motor (CMS) a WordPress. A rengeteg elérhető témának és pluginnak köszönhetően széles körben elterjedt, egyszerű weboldalakat vagy akár összetettebb rendszereket is létre lehet hozni a WordPress segítségével.”

Elsősorban azoknak kínálunk lehetőséget, akik szeretnék kisvállalkozásukat az online térben megjeleníteni, de nem áll rendelkezésükre több 100 ezres keret a weboldal elkészíttetésére.

Ahol indokoltnak látjuk, ott mi magunk is programozót ajánlunk, ha nem lenne elegendő a WordPress a kért funkciókhoz!

Ár: a kiinduló ár 85.000 Ft, mely egy alap bemutatkozó weblapra értendő. (Tartalmazza a domain és tárhely ügyintézést, SSL tanúsítványt, max. 3-4 menüpont kialakítását, kapcsolati űrlapot, mobilra optimalizálást. Vállalási határidő: 1-2 héten belül.) A pontos árat csak a pontos elvárások ismeretében lehetséges meghatározni, egyeztetés nélkül nem tudunk árajánlatot adni!

Webáruház esetén partnerünk fejlesztésében rendelkezésre áll a WooCommerce-hez Árukereső, SimplePay és most már Barion bővítmény is!

A weboldal tartalmát (képeket, szövegeket) mindig az oldal leendő tulajdonosának kell biztosítania, hiszen ő tudja, mit szeretne megjeleníteni. Amennyiben problémát jelent a szövegírás, vagy a jogtiszta képek beszerzése, vagy pl. még nincs logója a cégnek, jelezze és segítünk!

Referencia munkáink egy részét megtekintheti a Munkáink menüpont alatt, vagy Facebook oldalunkon.

Digitális grafika (Logó, névjegykártya, szórólap stb.)

Plakát, szórólap, logó, névjegykártya, étlap, poszter, egyéb digitális grafikai munkák tervezése és kivitelezése változó díjon.
Az árak projektenként történnek meghatározásra a pontos igények ismeretében.

Egyedi névjegykártya elérhető 6000 Ft-tól, szórólapok és egyéb anyagok 7000 Ft-tól, logótervezés 1 variációval 15.000 Ft-tól (tájékoztató jellegű adatok!)

(Elsősorban Photoshopban és Illustratorban dolgozunk.)
Nyomdai partnerünk által már a gyártást is teljeskörűen intézzük helyetted!

Gépelés hanganyagról vagy írott anyag újragépelése

Bármilyen magyar nyelvű hanganyag, interjú, jegyzőkönyv, konferencia gépelése, vagy nyomtatott, illetve kézzel írt szöveg gépelése 0,3 Ft/leütés áron.
Hanganyag esetén annak minősége befolyásolhatja az árat!
Megbeszélés esetén olasz nyelvű szöveg gépelését is vállaljuk 0,7 Ft/leütés áron.

Nemzetközi személyszállítás terén szervezési feladatok ellátása

Szervezői feladatok ellátása, járatok tervezése, szervezése, háttérfeladatok elvégzése, sofőrök koordinálása, a tevékenységhez kapcsolódó esetleges adminisztrációs feladatok ellátása, H-V-ig, 8-20h-ig telefonos és online kapcsolattartással.

Ár: minimum 90.000 Ft-tól/hó díjon sok éves szakmai tapasztalattal.

*Jelenleg nincs szabad kapacitás!!!

Online vállalkozás indítása tanácsadás

„Online vállalkozás indítása” felnőttképzésen szerzett ismeretek és tapasztalatunk alapján vállalunk tanácsadást kezdő vagy induló vállalkozók számára. (Online vállalkozás alatt termék vagy szolgáltatás ONLINE értékesítését értjük! Pl. „fizikai” bolt nyitásában nem vállalunk tanácsadást!)

Főbb témakörök:
– Hogyan induljunk el?
– Hitelesség felépítése
– Piackutatás
– Buktatók
– Online terjeszkedés

Irodai szolgáltatások

Profi készülékkel akár általános irodai szolgáltatásokban is segítünk, legyen szó nagyobb mennyiségű nyomtatásról, fénymásolásról, szkennelésről. Igény esetén akár iratrendezéssel, lefűzéssel, postázással. (Pécs és környékén akár személyes kiszállítással is.)


Ár: Az árazás egyedi, a pontos igények alapján kerül megállapításra!